LESAANBOD

Personal Training

Recht op je doel af met een personal trainer. Met een grondige intake bepalen we jouw startpunt waarna we samen een intensieve maar gezellige samenwerking aangaan om jouw doelen te bereiken.

Mixed Martial Arts (MMA)

Mixed Martial Arts (MMA) is een mengeling van verschillende vechtsporten welke zeer effectief en compleet is. De MMA stijl die wij beoefenen heet ‘Shooto’ en heeft zijn oorsprong in Japan.

Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ)

Team Agua en United Fighters zijn 2 top BJJ clubs in Nederland. Deze teams bieden 7 dagen per week BJJ aan in Amsterdam Training Center. BJJ is een martial art welke zich richt op grondgevechten. BJJ is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse jiu jitsu, genaamd “Jiu-do”.

Strength & Conditioning

Wil jij je kracht en conditie verbeteren dan is Strength & Conditioning echt iets voor jou. Onder professionele beleiding van Miguel Peschen behaal je jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, meer kracht wilt opbouwen of gewoon lekker in vorm wilt blijven. Met deze trainingen haal je uit je lichaam wat erin zit.
Meld je hier aan voor een proefles.

Pencak Silat

Pencak Silat is de verzamelnaam voor traditionele krijgskunsten uit Indonesië, Maleisië, Singapore en Brunei. Pencak Silat is een sierlijke en zeer effectieve vechtsport. Adat (traditie) en Hormat (respect) staan hoog in het vaandel. De Pencak Silat trainingen bij Amsterdam Training Center worden aangeboden door de trainers van sportschool Tapak Suci Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag kennismaken met deze prachtige vechtsport? Klik op het lesrooster en stuur ons een bericht als je meer informatie wilt hebben.

Kickboks & Conditioning

De kickbox Bag & Conditioning worden aangeboden door Sergei Gul en Rafles la Rose. Onze kickbokstrainingen zijn voornamelijk gericht op recreanten maar uiteraard zijn gevorderden ook van harte welkom. De trainingen bestaan uit een lichte warming-up gevolgd door een basistechniek training. In het laatste gedeelte van de les is er de mogelijkheid om te sparren met elkaar. Het sparren met elkaar is echter niet verplicht. Deze training is gericht op de verbetering van je techniek en conditie.
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor een proefles!

Bokszaktraining

De bokszaktraining is een full body workout waarmee snel goede resultaten kunnen worden geboekt. Onze bokszaktraining is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Trap- en stoottechnieken op de bokszak worden gecombineerd met o.a. buikspier-, squats en andere oefeningen die het kracht- en uithoudingsvermogen verbeteren. Ben je geïnteresseerd in bokszaktraining? Meld je dan hieronder aan voor een proefles!

10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam

10th Planet Jiu Jitsu kan je gebruiken voor zelfverdediging, grappling en mixed martial arts. Het 10th Planet Jiu Jitsu-systeem is “no gi” en richt zich op posities met leuke eigenzinnige namen. Denk daarbij aan de Rubber Guard, Lockdown, Electric Chair en de Spiderweb.
De meest belangrijkste uitgangspunten van het 10th Planet Jiu-Jitsu-systeem zijn ontwikkeling en vernieuwing. Daarom zoeken wij continue naar nieuwe manieren om aanvallen en verdedigingstechnieken te verfijnen en te verbeteren.
Bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam werken wij met 10th Planet “Warm-Ups”. Deze warm ups zijn vooraf gechoreografeerde bewegingen zodat studenten de fundamentele bewegingen van onze stijl leren.

Ben je geïnteresseerd in 10th Planet Jiu Jitsu dan ben je van harte welkom bij ons!
Kom langs voor een gratis proefles en maak kennis met deze veelzijdige vechtsport.

Wil je meer informatie over ons lesaanbod? Neem dan gerust contact op.

Woon je niet in Amsterdam, maar in Duivendrecht, Diemen, Amstelveen, Almere of Zaandam? Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Je bent van harte welkom voor een proefles bij Amsterdam Training Center!

Amsterdam Training Center
HJE Wenckebachweg 6V5
1096 AN Amsterdam