LESAANBOD

Personal Training
Recht op je doel af met een personal trainer. Met een grondige intake bepalen we jouw startpunt waarna we samen een intensieve maar gezellige samenwerking aangaan om jouw doelen te bereiken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Mixed Martial Arts (MMA) 
Mixed Martial Arts (MMA) is een mengeling van verschillende vechtsporten welke zeer effectief en compleet is. De MMA stijl die wij beoefenen heet ‘Shooto’ en heeft zijn oorsprong in Japan.
Meld je hier aan voor een proefles.

Jeugd MMA – Voor jongeren tot 18 jaar is het toegestaan om deze training te volgen.
Ben tussen de 12 en 17 jaar oud en ben jij op zoek naar een sportschool waar je in een veilige omgeving MMA en ander vechtsporten kunt leren? Kijk dan rond op onze website en meld je hier aan voor een gratis proefles. Bekijk ons lesrooster en ontdek welke lessen je nog meer als Jeugd MMA lid kunt volgen.

Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ) 
Team Agua, United Fighters en Amsterdam Grappling Academy bieden 7 dagen per week BJJ aan in Amsterdam Training Center. BJJ is een martial art welke zich richt op grondgevechten. BJJ is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse jiu jitsu, genaamd “Jiu-do”.
Klik je hier om je aan te melden bij Team Agua.
Klik hier om je aan te melden bij United Fighters.
Klik hier om je aan te melden bij United Amsterdam Grappling Academy.

Pencak Silat
Pencak Silat is de verzamelnaam voor traditionele krijgskunsten uit Indonesië, Maleisië, Singapore en Brunei. Pencak Silat is een sierlijke en zeer effectieve vechtsport. Adat (traditie) en Hormat (respect) staan hoog in het vaandel. De Pencak Silat trainingen bij Amsterdam Training Center worden aangeboden door de trainers van sportschool Tapak Suci Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag kennismaken met deze prachtige vechtsport? Klik op het lesrooster en stuur ons een bericht als je meer informatie wilt hebben. Meld je hier aan voor een proefles.

Kickboksen
De kickboks trainingen worden aangeboden door Sergei Gul en Rafles la Rose. Onze kickboks trainingen zijn voornamelijk gericht op recreanten maar uiteraard zijn gevorderden ook van harte welkom. De trainingen bestaan uit een lichte warming-up gevolgd door een basistechniek training. In het laatste gedeelte van de les is er de mogelijkheid om te sparren met elkaar. Het sparren met elkaar is echter niet verplicht. Deze training is gericht op de verbetering van je techniek en conditie. Ben je geïnteresseerd? Meld je hier aan voor een proefles.

Bokszaktraining
De bokszaktraining is een full body workout waarmee snel goede resultaten kunnen worden geboekt. Onze bokszaktraining is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Trap- en stoottechnieken op de bokszak worden gecombineerd met o.a. buikspier-, squats en andere oefeningen die het kracht- en uithoudingsvermogen verbeteren. Ben je geïnteresseerd in bokszaktraining? Meld je hier aan voor een proefles.

10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam 10th Planet Jiu Jitsu kan je gebruiken voor zelfverdediging, grappling en mixed martial arts. Het 10th Planet Jiu Jitsu-systeem is “no gi” en richt zich op posities met leuke eigenzinnige namen. Denk daarbij aan de Rubber Guard, Lockdown, Electric Chair en de Spiderweb.

De meest belangrijkste uitgangspunten van het 10th Planet Jiu-Jitsu-systeem zijn ontwikkeling en vernieuwing. Daarom zoeken wij continue naar nieuwe manieren om aanvallen en verdedigingstechnieken te verfijnen en te verbeteren. Bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam werken wij met 10th Planet “Warm-Ups”. Deze warm ups zijn vooraf gechoreografeerde bewegingen zodat studenten de fundamentele bewegingen van onze stijl leren. Meld je hier aan voor een proefles.

Wil je meer informatie over ons lesaanbod? Neem dan gerust contact op.

Woon je niet in Amsterdam, maar in Duivendrecht, Diemen, Amstelveen, Almere of Zaandam? Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Kom in beweging en meld je nu aan voor een proefles.

Amsterdam Training Center
HJE Wenckebachweg 6V5
1096 AN Amsterdam